Binnen de zuivelverwerking is grote behoefte aan de optimalisatie van processturing. Efficiente productie valt of staat met goed afgestelde apparatuur. Naast het leveren van kalibratie- en referentiemonsters willen wij u, met onze ervaring en kennis, helpen uw productieproces te optimaliseren. Hiervoor wordt de workshop: “Understanding Infrared Milk Analysis” georganiseerd.

Deze doelgerichte workshop wordt gegeven door onze expert Niek van Waarde. De heer van Waarde heeft jarenlange ervaring en adviseert klanten wereldwijd op het gebied van de sturing van hun zuivelproductie. Tijdens de workshop komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • werking en gebruik van infrarood apparatuur tbv procesoptimalisatie
  • mogelijkheden en beperkingen van infrarood
  • begrip van meetresultaten
  • mogelijke bronnen welke leiden tot foutieve resultaten
  • kalibratie en afstellingen
  • statistiek en interpretatie
  • protocollen voor gebruik van kalibratie- en referentiemonsters

Doelgroep

Deze workshop wordt georganiseerd voor QA / QC medewerkers, procesoperators en laboranten.

Webinars

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 is het niet mogelijk fysieke workshops te organiseren. De workshop in het voorjaar zal dan ook plaatsvinden in de vorm van een webinar.

Wanneer?

  • 23 februari 2021 (webinar)
  • 28 september 2021

Aanmelden workshop

Meld je aan voor de workshop middels onderstaand formulier

Stap 1 van 3