Een goede monstername en -voorbereiding van kaas is de basis voor een goede en betrouwbare analyse uitslag. De workshop wordt gegeven door onze expert op het gebied van kaasanalyses, Bert Siemer. Tijdens deze workshop worden de volgende onderdelen behandeld:

  • Monstername en -voorbereiding van kaas
  • Toegepaste referentiemethoden voor kaas
  • Interpretatie van uitslagen
  • Demonstratie kaasmalen in het Qlip laboratorium
  • Werking van de foodscan en de toepassing op kaas

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor personen die nauw betrokken zijn bij het gehele kaasproductie proces, met de functie van QA & QC-manager, procesoperator of laborant.

Webinars

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 is het niet mogelijk fysieke workshops te organiseren. De workshop in het voorjaar zal dan ook plaatsvinden in de vorm van een webinar.

Wanneer?

  • 16 maart 2021 (webinar)

Aanmelden workshop

Meld je aan voor de workshop middels onderstaand formulier

Stap 1 van 3