—-

“Wij zetten ons dagelijks in om de kwaliteit van melk en zuivelproducten te borgen.”

Qlip als werkgever

Qlip is een professioneel en efficiënt werkende organisatie met een hoog kennisniveau. Qlip heeft oog voor de ontwikkeling van haar medewerkers waaronder door opleiding. Qlip biedt tevens een gewaardeerde en unieke zuivelcursus. Er werken ruim 250 medewerkers bij Qlip op de vestigingen in Zutphen en in de buitendienst in heel Nederland. Qlip heeft een eigen CAO.

Qlip met vestigingen in Zutphen, is dé gespecialiseerde dienstverlener voor kwaliteitsborging in de zuivelketen (vee verbetering, melkveehouders, zuivelbedrijven en zuivelhandel). Activiteiten zijn o.a. het certificeren van kwaliteitssystemen, het toezicht op private kwaliteitseisen en het uitvoeren van laboratoriumanalyses. Jaarlijks worden tienduizenden audits en inspecties uitgevoerd en ca. 15 miljoen monsters geanalyseerd welke leiden tot miljarden datalijnen in een hoog geautomatiseerde omgeving én weer bron zijn voor nieuwe data gedreven producten.

Qlip heeft een ambitieuze groeistrategie binnen Nederland en Noord-West Europa.

Onze cultuur

Bij Qlip werken binnen de verschillende afdelingen gedreven medewerkers met een grote variatie in achtergronden, nationaliteiten en opleidingsniveaus. Deze mix zorgt voor een positieve dynamiek en professionele werksfeer binnen de organisatie. Binnen Qlip zal je je snel thuisvoelen.

Ons aanbod

Als medewerker van Qlip krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Wij bieden een positie in een informele en professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 26 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding
  • Collectieve pensioenregeling
  • Bedrijfsfitness
  • Opleidingen en trainingen
  • Prettige werksfeer
  • Platte organisatie

Vacatures

Open sollicitatie

Qlip heeft regelmatig vacatures voor de verschillende activiteiten in Zutphen en voor de buitendienst in heel Nederland.

Interesse? Stuur uw sollicitatie in via het onderstaande sollicitatieformulier.


Sollicitatieformulier