Werken bij Qlip

 

Qlip B.V. is dé gespecialiseerde dienstverlener voor kwaliteitsborging in de zuivelketen (veeverbetering, melkveehouders, zuivelbedrijven en zuivelhandel). Activiteiten zijn o.a. het certificeren van kwaliteitssystemen, het toezicht op private kwaliteitseisen en het uitvoeren van laboratoriumanalyses. Jaarlijks worden tienduizenden audits en inspecties uitgevoerd en ca. 15 miljoen monsters geanalyseerd welke leiden tot miljarden datalijnen in een hoog geautomatiseerde omgeving én weer bron zijn voor nieuwe data gedreven producten. Qlip heeft een ambitieuze groeistrategie en heeft de afgelopen 5 jaar al een groei van ca. 40% doorgemaakt. Door een hoge score in het medewerkerstevredenheid onderzoek mag Qlip een 2 sterren werkgeverskeurmerk voor de branche zakelijke dienstverlening dragen. Qlip B.V. is winnaar van de Sterkste Schakel Trofee. Een jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte.

Werken bij Qlip is werken aan de kwaliteitsborging in de agrofood. Qlip is een professioneel en efficiënt werkende organisatie met een hoog kennisniveau. Er werken zo’n 250 medewerkers bij Qlip op de vestigingen in Zutphen. Qlip heeft een eigen CAO.

Vacatures:

- Business Controller (Zutphen)
- Medewerker Certificering (Zutphen)
- Teamleider Audits & Certificering (Zutphen)
- Beoordelaar Melkveebedrijven (Nijmegen)
- Teamleider Uitbetalingsonderzoek Laboratorium (Zutphen)
- Beoordelaar melkveebedrijven (Almelo)
- Beoordelaar melkveebedrijven (Vianen)

 

Bekijk Qlip’s bedrijfsprofiel en medewerkers op LinkedIn.

Open sollicitatie

Qlip heeft regelmatig vacatures binnen de verschillende afdelingen op de locaties in Zutphen en de buitendienst (geheel Nederland).

Interesse? Stuur uw sollicitatie in via het sollicitatieformulier.

 

 

Zutphen biedt kansen - Qlip from Zutphen Promotie on Vimeo.