Rondzendonderzoek, referentie- en kalibratiemonsters

Als extra service naar onze klanten bieden wij ook rondzendonderzoek, referentie- en kalibratiemonsters aan. Als u een eigen laboratorium heeft, dan bent u door de Raad van Accreditatie verplicht om deel te nemen aan rondzendonderzoek om de uitslagen van uw laboratorium te vergelijken met die van anderen. Ons hoogwaardige laboratorium is geaccrediteerd voor de organisatie van rondzendonderzoeken volgens NEN-EN-ISO/IEC 17043 (RvA reg.nr. R010).

Daarnaast leveren wij ook referentiemonsters en kalibratiereeksen met referentiewaarden voor de gebruikers van infrarood-apparatuur. Deze stellen u in staat om uw apparatuur te controleren en bij te stellen zodat deze resultaten leveren waar u vertrouwen in kan hebben. Hierbij zijn in overleg ook maatwerkoplossingen mogelijk.

Een overzicht van onze pakketten:

Wilt u meer informatie ontvangen vult u dan dit formulier in en wij nemen contact met u op. Of neem contact op via 088-7547199 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.