Onze missie

Qlip ondersteunt vooraanstaande internationale spelers in de zuivelketen door een toonaangevende, innovatieve, betrouwbare en betrokken partner te zijn op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit, samenstelling en verduurzaming.brochure picto NL

Van oudsher is Qlip thuis in de zuivel, en de laatste jaren ook in de rundveesector. Zowel op de boerderij, tijdens het transport, het productieproces in de fabriek, en het traject tot in het winkelschap. Kennis van de markt in combinatie met een onderscheidend expertise en technologie maken Qlip tot een betrokken partij die voorop durft te lopen. Samen met onze partners zetten we koers op een duurzame agrofoodketen

Qlip is in hoofdzaak actief binnen de dynamische omgeving van de Nederlandse zuivelsector. Dat stelt hoge eisen aan haar ondernemerschap. De werkwijze, de houding en instelling van de medewerkers komen voort uit de volgende kernwaarden:

Ondernemend

Onze onderneming is vooruitstrevend. Wij werken op slagvaardige, duurzame, innovatieve en creatieve wijze samen met onze klanten en partners. Om zo te komen tot oplossingen welke leiden tot het hoogst haalbare resultaat.

Deskundig

Op grond van onze vakkennis én branchekennis weten wij ons kwalitatief én vakinhoudelijk te onderscheiden in onze markten. We weten wat er speelt in de markt en passen onze dienstverlening desgewenst aan op de actualiteit. Dit alles wordt geborgd door een structureel trainingsprogramma.

Betrouwbaar

Wij zijn een commerciële, transparante organisatie met een professionele werkhouding. Onze medewerkers tonen maximale loyaliteit naar onze klanten en de organisatie. Onze medewerkers zijn loyaal en werken samen binnen een klant- en resultaatgerichte omgeving.

Analytisch

Onze kernwaarde is het sterke vermogen om te analyseren. Hier is onze gehele organisatie opgericht. Dit vermogen gecombineerd met punctualiteit en nauwkeurigheid maakt de organisatie trefzeker.

Klantgericht

Wij tonen een oprechte betrokkenheid bij de klant en kennen haar behoefte. Wij zijn flexibel en dienstverlenend in de samenwerking met de klant. Wij stellen de klant centraal en staan klaar op de momenten dat zij ons nodig heeft.

Download onze bedrijfsbrochure