Vacature: Commercieel medewerker (Zutphen)

IconLocationZutphen IconHours 40 uur IconDegreeHBO

Wil jij zeker weten dat de zuivelproducten die jij op tafel zet kwalitatief goed en gezond geleverd worden? Dan is dit je kans om je bijdrage te leveren.

Voor de verkoop binnendienst, onderdeel van de afdeling Sales & Marketing, met standplaats Zutphen zijn wij op zoek naar een:

Commercieel medewerker (40 uur)

Afdeling 

De afdeling Sales & Marketing is verantwoordelijk voor de realisatie van de omzetdoelstellingen van Qlip. De afdeling bestaat, naast de manager Sales & Marketing, uit accountmanagers, productmanagers, een marketingteam en het team binnendienst. De commercieel medewerker is het aanspreekpunt voor alle commerciële klantencontacten, coördineert de afspraken met de operationele afdelingen van Qlip en coördineert verschillende projecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Sales & Marketing.

Jouw uitdaging

 Jij bent een van de aanspreekpunten van onze klanten op meerdere deelgebieden van Qlip en het verlengstuk van de commerciële buitendienst. De werkzaamheden bestaan uit:

 • behandelen van telefonische vragen, opdrachten en projecten van onze klanten en deze uitzetten en opvolgen binnen de organisatie;
 • het voorbereiden, uitbrengen en opvolgen van offertes en overeenkomsten;
 • de coördinatie van klantspecifieke projecten;
 • ondersteunen van het account- en product management;
 • verzorgen van informatievoorziening naar klanten, relaties en interne organisatie;
 • vastleggen en update van klantinformatie in het CRM systeem;
 • het actief begeleiden van het gehele traject van uitbrengen van een offerte tot de betaling van de factuur;
 • het inregelen van prijzen en kortingen.

Jouw profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met HBO denkniveau en met ruime ervaring in een verkoopbinnendienst functie (minimaal 7 jaar). Van belang in de functie is een klantgerichte en initiatiefrijke instelling, oplossingsgericht, proactief handelen en op heldere en duidelijke wijze communiceren, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en vlot mondeling in de Engelse en bij voorkeur Duitse taal. Het zelfstandig, nauwkeurig en probleemoplossend uitvoeren én coördineren van de werkzaamheden voor klanten kun je goed en vind je leuk. Goede dagelijkse samenwerking in en tussen Qlip teams is een vereiste.

Ons aanbod

In deze uitdagende functie krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.
Wij bieden een positie voor (on)bepaalde tijd in een informele en professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 26 vakantiedagen;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding met de keuze uit een NS-Business Card met een NS traject vrij abonnement of kilometervergoeding;
 • Collectieve pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Reageren

Sollicitanten worden verzocht te solliciteren en de motivatiebrief, voorzien van een c.v., te richten aan de afdeling HR. Je kunt solliciteren via het sollicitatieformulier.