Nieuw wachtwoordbeleid Q-portal

In het kader van aanscherping van ons beleid rondom informatiebeveiliging is per 15 januari 2018 het wachtwoordbeleid voor Q-portal gewijzigd. Indien u voor 1 september a.s. geen nieuw wachtwoord heeft aangemaakt wordt u de eerste keer dat u op of na 1 september 2018 gevraagd een nieuw wachtwoord aan te maken. U kunt dan alleen in Q-portal terecht na het aanmaken van een nieuw wachtwoord.

Via het Q-portal inlogscherm kunt u dan een nieuw wachtwoord aanvragen via 'Wachtwoord vergeten'. Er wordt dan een mail gestuurd naar het desbetreffende email adres wat gekoppeld is aan uw account. Vervolgens kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen. Indien u beschikt over meerdere accounts kunt u dit doen via uw gebruikersnaam.

Het nieuwe wachtwoordbeleid is als volgt:

  1. U dient een 'sterk' wachtwoord te hebben, daarom dient het nieuwe wachtwoord te voldoen aan de gestelde criteria.
  2. Uw wachtwoord is opnieuw in te stellen door middel van een "wachtwoord reset link" die u per email ontvangt. Desbetreffende email wordt verstuurd naar het emailadres dat is gekoppeld aan uw account. Om uw nieuwe wachtwoord in te kunnen stellen dient u dus toegang te hebben tot deze email inbox.
  3. Uw wachtwoord verloopt elke 3 maanden. Als uw wachtwoord verloopt ontvangt u vooraf een melding om uw wachtwoord te wijzigen.
  4. U heeft straks de mogelijkheid om uw wachtwoord op elke willekeurig moment te wijzigen.
  5. Ook heeft u de mogelijkheid om in te loggen met uw email adres.
  6. Elke gebruiker heeft zijn eigen wachtwoord om in te loggen binnen Q-portal.

Het nieuwe beleid is erop gericht dat elke gebruiker een eigen inlogaccount heeft. Indien er meerdere personen gebruik maken van uw account met hetzelfde wachtwoord, willen wij u vriendelijk verzoeken om een nieuw account voor elke gebruiker aan te vragen. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Qlip via 088-7547199 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..