Werken bij Qlip

BW 2ster

Qlip B.V., met vestigingen in Leusden en Zutphen, is dé gespecialiseerde dienstverlener voor kwaliteitsborging in de Nederlandse zuivelketen (veeverbetering, melkveehouders, zuivelbedrijven en zuivelhandel). Activiteiten zijn o.a. het certificeren van kwaliteitssystemen, het toezicht op private kwaliteitseisen en het uitvoeren van laboratoriumanalyses. Jaarlijks worden tienduizenden audits en inspecties uitgevoerd en ca. 15 miljoen monsters geanalyseerd welke leiden tot miljarden datalijnen in een hoog geautomatiseerde omgeving én weer bron zijn voor nieuwe data gedreven producten. Qlip heeft een ambitieuze groeistrategie en heeft de afgelopen 5 jaar al een groei van ca. 40% doorgemaakt.

Werken bij Qlip is werken aan de kwaliteitsborging in de agrofood. Qlip is een professioneel en efficiënt werkende organisatie met een hoog kennisniveau. Er werken zo’n 250 medewerkers bij Qlip op de vestigingen in Leusden (Audits & Inspecties en Certificering, Sales en Stafafdelingen) en Zutphen (Laboratoria). Qlip heeft een eigen CAO.

Vacatures:

- Support laboranten Kaas & Ondersteuning (Zutphen)
- Beoordelaar melkveebedrijven (Deventer)
- Beoordelaar melkveebedrijven (Gorinchem)
- Teamleider beoordelaars melkveebedrijven (Zutphen)
- Beoordelaar melkveebedrijven/veterinaire deskundige (Utrecht)

 

Bekijk Qlip’s bedrijfsprofiel en medewerkers op LinkedIn.

Open sollicitatie

Qlip heeft regelmatig vacatures binnen het laboratorium in Zutphen, de afdelingen in Leusden en de buitendienst (geheel Nederland).

Interesse? Stuur uw sollicitatie in via het sollicitatieformulier.