Nieuws

Ansynth Service B.V. overgenomen door MLZ Holding B.V., de moedermaatschappij van Qlip B.V.

- Persbericht -

Met terugwerkeAnsynthService logo rgbde kracht per 1 juli 2019 is Ansynth Service B.V. overgenomen door MLZ Holding B.V.. Door deze overname is Ansynth Service B.V. een zusterorganisatie geworden van Qlip B.V. in Zutphen.

Het laboratorium van Ansynth Service B.V. is gevestigd in Breda. Ansynth is dé specialist op het gebied van aminozuuranalyses in zowel food, feed en pharma. De analyseresultaten van Ansynth geven producenten inzicht in de nutritionele waarde van eiwit in haar producten. Met de specifieke expertise en jarenlange ervaring worden klanten in binnen- en buitenland bediend. Het laboratorium van Ansynth Service B.V. is erkend door de Food and Drug Administration (FDA) van de Amerikaanse overheid.

Jan Bobbink directeur van MLZ Holding B.V. , Qlip B.V. en Ansynth Service B.V. over de recente overname: “De overname past binnen de groeistrategie van MLZ Holding B.V. en Qlip B.V. Door deze overname wordt het portfolio van analyses van Qlip B.V. sterk uitgebreid en kunnen we onze klanten op het gebied van zuigelingenvoeding, zuivelingrediënten, klinische voeding en farmaceutische toepassingen nog beter van dienst zijn. Hiermee versterken we ook onze unieke expertise op het gebied van laboratoriumanalyses in zuivelproducten. Tevens ontstaan er voor de totale organisatie synergievoordelen op het gebied van sales, marketing, inkoop, human resources en administratie.“

Qlip – kwaliteitsborging in zuivel

Qlip B.V., dochteronderneming van MLZ Holding B.V., ondersteunt de internationale zuivelketen, ter versterking van de kwaliteitsborging van vooraanstaande spelers in de zuivelsector door een toonaangevende, innovatieve, betrouwbare en betrokken partner te zijn. Haar kernactiviteiten zijn gericht op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit, samenstelling en verduurzaming in binnen- en buitenland. Qlip voert jaarlijks ruim 15.000 beoordelingen en audits uit voor de zuivelindustrie en melkveehouderij. In het zuivellaboratorium in Zutphen worden jaarlijks 14 miljoen rauwe melkmonsters geanalyseerd en ruim 600.000 microbiologische en chemische analyses uitgevoerd op zuivelproducten, zoals kaas, melkpoeders, zuivelingrediënten en zuigelingenvoeding.


Zutphen, 5 september 2019

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Arjan Bom, Marketing & Communicatie manager | 088-7547000 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.