Nieuws

Qlip wint Sterkste Schakel Award

Unaniem verkozen tot winnaar

Qlip B.V. uit Zutphen is tijdens de feestelijke finaleavond in Almen op 27 maart unaniem uitgeroepen tot de winnaar van de Sterkste Schakel Award 2018. De Sterkste Schakel is de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De Sterkste Schakel verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Driesteden BUSINESS en is bedoeld voor ondernemingen in de regio Stedendriehoek (Apeldoorn – Deventer –Zutphen) Noord-Veluwe en Noord-Achterhoek. De verkiezing werd dit jaar alweer voor de vierde keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van een grote groep MKB-ondernemers ondervonden.

Qlip heeft de verkiezing gewonnen van de beste regionale ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Uit 126 voorgedragen ondernemingen en uiteindelijk 20 genomineerde bedrijven koos de jury unaniem Qlip als overall winnaar, nadat eerder op de avond Qlip al als sectorwinnaar van de categorie Dienstverlening uit de bus kwam. De deskundige jury, was samengesteld uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de winnaars van voorgaande verkiezingen.

Jan Bobbink, directeur Qlip, “We zijn bijzonder verguld met deze prestigieuze regionale award. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties veel meer tijd en energie vergt dan voorheen. Deze award is een enorme waardering vanuit het regionale bedrijfsleven voor ons werk en stimulans om te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Dagelijks zetten onze gedreven medewerkers zich in om de kwaliteit van de zuivelketen en -producten te borgen. Kwaliteit, expertise, ervaring, discipline en passie zijn de sleutelwoorden om dit dagelijks voor onze gewaardeerde klanten in binnen- en buitenland waar te maken.”

Kwaliteitsborging in de zuivelketen

Qlip B.V. ondersteunt de agrofood sector, in het bijzonder de internationale zuivelketen, ter versterking van vooraanstaande marktposities door een toonaangevende, innovatieve, betrouwbare en betrokken partner te zijn. Haar kernactiviteiten zijn gericht op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit, samenstelling en verduurzaming. Qlip voert jaarlijks ruim 13.000 beoordelingen en audits uit voor de zuivelindustrie, melkvee- en rundveehouderij. In het zuivellaboratorium in Zutphen worden jaarlijks 15 miljoen rauwe melkmonsters geanalyseerd en 500.000 microbiologische en chemische analyses uitgevoerd op zuivelproducten, zoals kaas, melkpoeders, zuivel-ingrediënten en zuigelingenvoeding.