Vacature Beoordelaar melkveebedrijven (Utrecht)

Beoordelaar melkveebedrijven (Utrecht)

Afdeling

De afdeling Audits & Inspecties en Certificering bestaat uit ca. 45 medewerkers. De werkzaamheden zijn het plannen en uitvoeren van beoordelingen op melkveebedrijven en rundveebedrijven en van beoordelingen, bemonsteringen en audits bij zuivelfabrieken, het verzamelen en reviewen van binnengekomen rapportages, het afhandelen van klachten en bezwaren, het verzamelen, verwerken en bewaken van rapportages en toetsingsgegevens van derden in de administratieve, geautomatiseerde applicaties en het beslissen over toekennen van certificaten en erkenningen. Er wordt gewerkt met verschillende kwaliteitsborgingsystemen voor verschillende opdrachtgevers.

Jouw uitdaging

Als beoordelaar ben je samen met ruim twintig collega’s verantwoordelijk voor het beoordelen van melkveebedrijven in Nederland op basis van kwaliteitsmanagementprogramma’s van diverse zuivelondernemingen. Op basis van interview, visuele beoordeling en beoordeling van administratieve onderdelen toets je de bedrijfsvoering van de melkveehouder. Hierbij leg je verbanden tussen de verschillende onderdelen waardoor inzicht ontstaat in hoe mogelijke risico’s worden geborgd. Je doet dit op een objectieve wijze en neemt verantwoordelijkheid voor de bevindingen die je constateert. Je legt je bevindingen op het melkveebedrijf vast in een databestand. Om bevoegd te zijn voor de functie, dien je een intern opleidingstraject te volgen dat wordt afgesloten met een theoretisch en praktijk examen.

Jouw profiel

Je hebt middels opleiding of werkervaring minimaal HBO werk- en denkniveau en praktische kennis van of een duidelijke affiniteit met de melkveehouderij. Verder kennis van kwaliteitssystemen en ervaring met beoordelen of auditen. Je bent woonachtig in Midden Nederland en in bezit van rijbewijs B. Je werkt van huis uit. Je kunt zelfstandig en resultaatgericht werken, bent klantgericht en kunt op heldere en duidelijke wijze communiceren. Je hebt daarnaast ervaring met kantoorsoftware zoals Word en Excel. Tenslotte ben je besluitvaardig en kun je onder tijdsdruk goed presteren. Wij zoeken bij voorkeur kandidaten die fulltime inzetbaar zijn.

Ons aanbod

In de uitdagende functie van Beoordelaar Melkveebedrijven krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Wij bieden een positie voor (on)bepaalde tijd in een informele en professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 26 vakantiedagen 
  • Flexibele werktijden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Collectieve pensioenregeling en bedrijfsfitness

Informatie

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Jurian Werkman, teamleider beoordelaars, tel. 088-7547203.

Reageren

Sollicitanten worden verzocht te solliciteren en de motivatiebrief, voorzien van een c.v., te richten aan Debbie Hulman, HR Administrator. U kunt solliciteren via het sollicitatieformulier.